Dripvaasjes uit de collectie

De dripvaasjes gaan uit de collectie. Helaas voor velen! Maar het unieke glazuur is te onvoorspelbaar in de oven. Het druipen van het druipglazuur is niet goed te controleren waardoor menig ovenplaat in het productieproces is gesneuveld. Als het glazuur op de ovenplaat druipt komt het vaasje vast te zitten aan de ovenplaat en kan het (vaak) niet zonder schade aan vaasje of ovenplaat worden verwijderd. Wellicht dat in de toekomst nog andere druipglazuren worden ontwikkeld. To be continued... 


In de JAN

 Cadeaupagina van de JAN in december 2019 waarin mijn tweekleurige porseleinen kopjes staan vermeld. 


Fotografie: Saskia Lelieveld
Fotografie: Saskia Lelieveld

Mijn servies in de vegabijbel

De vegabijbel is dé inspiratiebron voor alle vega-liefhebbers. Mijn servies werd voor dit mooie kookboek gebruikt, er staan heerlijke recepten in en de foodstyling werd gedaan door Alexstyling


Studio move

Begin maart verhuis ik met mijn atelier naar een nieuwe, ruimere locatie in Diemen. In dit nieuwe atelier heb ik meer ruimte,  bijvoorbeeld om workshops te gaan geven. Deze staan dan ook op de planning voor later dit jaar. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 


Foto: Marie Houttequit
Foto: Marie Houttequit

Artikel Ariadne at home

Er verscheen een artikel in Ariadne at home over mijn werk en mijn atelier in Amsterdam. Met prachtige beelden. Te lezen in het juninummer van Ariadne nr. 6-2018. Tekst: Floor Roelvink, Beeld: Marie Houttequit,

 

Lees hier een klein stuk uit het artikel


Bloomon blog

Een kijkje in de keuken tijdens mijn werkproces... Een interview op de blog van Bloomon. Beeld: Florine van Rees

 

Lees hier het interview


Verkoopexpositie CBKamer

In de maand juni is de lancering van de nieuwe designshop: CBKAMER. Laat je inspireren door uniek design het en verfijnde ambacht van de beste ontwerpers. CBKAMER is het nieuwe platform voor talentvolle designers en kunstenaars met bijzondere, eigenzinnige producten. In de industriële setting van het monumentale CBK pand worden producten in stijl gepresenteerd en krijgen de designers alle ruimte om het verhaal achter hun werk te laten zien.


De hele maand juni is het CBKAMER-maand en worden de designers extra in de spotlights gezet tijdens de CBKAMER Designexpo. 

Van 15 juni t/m 7 juli 2018


by Molle / nieuw verkooppunt in Dalfsen

By Mölle was born out of a love to make a positive impact on the earth. A shared passion for sustainable, fine textiles and artisan crafted quality goods made from natural materials. They are a small, dedicated and fun-loving team and create home textiles made of natural materials for your bedroom, bathroom, kitchen and living. Carefully sourced, thoughtfully crafted and intended to last.  

 

Adres: Koesteeg 9, 7722 RM Dalfsen / +31 (0)529466965

Openingstijden By Mölle store & studio:

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

 


Foto: L'etoile store
Foto: L'etoile store

L'etoile store / nieuw verkooppunt in Bergen

L'etoile store in Bergen is een prachtige lichte winkel waar je een instant vakantiegevoel krijgt als je er binnenloopt. Mooi keramiek, zachte plaids en veel natuurlijke materialen waar je maar kijkt.

 

Adres: Ruinelaan 12, Bergen / +31 (0)727435117

Openingstijden: din-vrij 10.30 tot 17.30, zat 10.30 tot 17.00 en zon van 13.00 - 16.00

 


Keep in touch!