Verzendinformatie

 

 

Uw bestelling wordt in Nederland (indien op voorraad) binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden via PostNL, DHL of DPD, binnen de EU binnen 2 tot 3 werkdagen en buiten de EU binnen 5 tot 7 werkdagen. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de order en van de verzending.

 

De kosten voor een brievenbus-pakket binnen Nederland zijn € 3,95 en een pakketje (tot 10 kg) bedraagt € 5,95. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. Komt de bestelling boven de 200 euro, dan betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Voor België geldt een minimum bestelbedrag van € 250 voor gratis bestelling. 

 

Bestelling afhalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen op het atelier in Diemen,  kies dan voor 'bij afhalen' bij de bestelling. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst van de bestelling zal er via e-mail een afspraak worden gemaakt wanneer de producten zijn op te halen. Het makkelijkst is om het product vooraf te betalen, dit kan door vooruitbetaling of u kunt vooraf een iDeal betaallink aanvragen via mail. 


Keep in touch!