Verzendinformatie 

 

 

 Bestelling  worden 2 keer per week verzonden, doorgaans op dinsdag (maandag verpakt) en op vrijdag (donderdag verpakt). Verzending gaat via PostNL, DHL of DPD. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de order en zodra het pakket wordt verstuurd, ontvang je een track- & tracenummer van de verzending.

 

De kosten voor een brievenbus-pakket binnen Nederland zijn € 3,95 en een pakket (tot 10 kg) bedraagt € 5,95. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. Komt de bestelling boven de 150 euro, dan betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

 

Shipping

We ship twice a week. Usually on Tuesday (packed on Monday) and Friday (packed on Thursday). International orders, outside the EU might take up to 5-8 business days to ship out. You'll receive a track & trace number once the order is sent out. 

 

Bestelling afhalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen op het atelier in Diemen,  kies dan voor 'bij afhalen' bij de bestelling. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht bij het afrekenen. Na ontvangst van de bestelling zal er via e-mail een afspraak worden gemaakt wanneer de producten zijn op te halen. Het makkelijkst is om het product vooraf te betalen in de webshop, of door vooruitbetaling of u kunt vooraf een iDeal betaallink aanvragen via mail. Ook kunt u ter plaatse het bedrag overmaken via uw eigen bank app of via een 'Tikkie'. Let's keep in touch